Údený pstruh s brusnicovo-chrenovou penou
Libor Jantolák
šéfkuchár hotela Ponteo activity park**** v Bratislave-Rusovciach, 22. júna 2017
šéfkuchár hotela Ponteo activity park**** v Bratislave-Rusovciach, 22. júna 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Plátok údeného pstruha osolíme, okoreníme a pokvapkáme limetkovou šťavou.
- 2
Z mascarpone a postrúhaného čerstvého chrenu vymiešame ľahkú penu a na záver do nej vmiešame brusnice.
- 3
Šalátové uhorky nakrájame na tenké plátky. Nesolíme, uhorky by rýchlo pustili šťavu. Pstruha uložíme na uhorky, pridáme kopček brusnicovo-chrenovej peny a ozdobíme napríklad klíčkami a nastrúhanou kôrou z bio citróna.
Tiež Údený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu