Nepečený jahodový cheesecake
Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama**** v Trenčianskych Tepliciach, 25. mája 2017
šéfkuchár hotela Panorama**** v Trenčianskych Tepliciach, 25. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Pomaly primiešame mascarpone, ricottu, práškový cukor a citrónovú kôru. Jahody nakrájame na kocky, pridáme med a citrónovú kôru.
- 2
Sušienky rozpučíme nadrobno a zmiešame s maslom. Hmotu rozdelíme do pohárov a utlačíme. Dáme na chvíľu do chladničky.
- 3
Na sušienkový korpus dáme trošku ochutených jahôd, na ne rozdelíme krém a zvyšok jahôd. Dáme na 20 minút do chladničky.
Tiež jahodový cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Smotanu na šľahanie sme do surovín doplnili. Ďakujeme za upozornenie.