Ovocná polievka
Ovocná polievka

Studená raw ananásová polievka

mitzy - fotkamitzy, 25. mája 2017
Studená raw ananásová polievka
Foto: mitzy

Polievka na leto z troch ingrediencií. Ananás je pre telo výborný. Zbavuje nás toxínov, pomáha čistiť krvné cievy a je plný vitamínov a vlákniny. Pomáha Zobraziť celý popisPolievka na leto z troch ingrediencií. Ananás je pre telo výborný. Zbavuje nás toxínov, pomáha čistiť krvné cievy a je plný vitamínov a vlákniny. Pomáha pleti, nechtom a vlasom, aby boli krajšie. Obsahuje kyselinu listovú. Je dobré ho jesť čerstvý, nie z kompótu.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1/2 ks
120 ml
1 kopcová PL




Postup

  1. 1

    Ananás očistíme, umyjeme, pokrájame a vložíme do nádoby. Prilejeme rastlinné mlieko (ja som použila mandľové). Zmixujeme ponorným mixérom. Pridáme 1 kopcovú PL kokosovej múčky a zamiešame. Polievku chladíme v chladničke. Je to rýchle, jednoduché a veľmi chutné. Z tejto dávky vyjde cca 700 ml raw polievky.

Diskusia k receptu

haji
Bezva kombinace surovin, výborná dobrota pro horké dny. Krásné foto, milá @Mitzy , jsi šikulka!
hadik
@Radox1 (26.5.2017 14:45)

Niekto už asi mal aj na obed, lenže polievky pár lyžíc a vodky hneď zopár štamprlíkov, keďže sa mu už aj písmenká pomiešali, ale nevadí, hlavne že nám "chudí". :-)
mitzy
@Haji ďakujem Ti :) @Radox1 proti gustu nedbám :) ja síce nepijem, ale koktejly sú fajn vec v lete. @Hadik nesúď lebo budeš súdený :-D @Tiginko hmmm také kapitánske by to potom bolo. Ešte pustý ostrov k tomu...prečo nie...
1x haji