Keď sa nám ohlási návšteva a doma toho až tak veľa nemáme, rýchlo môžeme pripraviť akúkoľvek nátierku. V mojom prípade je to bryndzová a nivová.
40 ks
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
150 g |
|
150 g |
|
4 lyžice |
|
100 g |
|
100 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Maslo a Syrokrém vyšľaháme dohladka, pridáme šľahačkovú smotanu. Dobre vyšľaháme a následne pridáme do jednej časti základu bryndzu, do ďalšej časti pretreté žĺtky alebo postrúhanú nivu.
- 2
Bagetky natenko natrieme. Ostatnú nátierku preložíme do vrecka s ozdobnou špičkou nastriekame na bagetky a ozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Tiež syrová nátierka:
Ďalšie recepty:
- 2
Ak chladnička dá, pripravíme k bagetkám nejaký ľahký reďkovkový, paradajkový, alebo mix šalátik. Potom už len záleží, či návšteva konzumuje bagetky so šalátom, alebo šalát s bagetkami.