Foto: blissofplants
Suroviny
1 hrnček |
|
400 g (v konzerve) |
|
1/4 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
za hrsť (nemusí byť) |
|
2 PL |
|
podľa potreby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(nemusí byť) |
|
Postup
-
1
Na zohriatom oleji niekoľko minút opražíme nadrobno nasekanú cibuľu, nakrájaný stonkový zeler a mrkvu. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak.
- 2
Pridáme šošovicu, ružičky karfiolu, paradajky v konzerve a zalejeme vodou.
- 3
Dobre premiešame, osolíme, okoreníme podľa chuti a varíme kým karfiol a šošovica nezmäknú.
- 4
Na záver pridáme špenátové listy, ozdobíme jarnou cibuľkou a podávame s ryžou alebo kuskusom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pekná fotka.
Ďakujem velmi pekne milá @haji 🧡
Ďakujem velmi pekne ❣
Ďakujem milá @mijaita 🧡🤗