Šampiňónový krém s parmezánom
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Na olivovom oleji osmažíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme očistené nakrájané šampiňóny, mletú rascu a smažíme spolu ešte asi 5-6 minút.
- 2
Zalejeme vývarom, pridáme soľ, čierne korenie, hubové korenie a zemiaky nakrájané na kocky. Varíme kým zemiaky nezmäknú.
- 3
Potom rozmixujeme tyčovým mixérom, prilejeme smotanu, pridáme strúhaný parmezán a necháme prevrieť. Podľa potreby polievku ešte ochutíme a podávame so strúhaným parmezánom.
Tiež Šampiňónová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nám veľmi chutí :)