Šampiňónový guláš fotorecept
Huby sú veľmi vďačnou surovinou na varenie. Dá sa z nich pripraviť všeličo. Čo tak vyskúšať guláš?
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
22 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
-
2
Vložíme narezané šampiňóny a za stáleho miešania 2 minúty restujeme.
-
3
Pridáme rascu, obe papriky, pretlak, prelisovaný cesnak, korenie a soľ. Premiešame.
-
4
Zalejeme cca 750 ml vody a spolu s vetvičkou rozmarínu zakryté dusíme 10 minút.
-
5
V 1 dl vody rozmiešame múku, pridáme ku gulášu a necháme na slabom plameni pomaly ešte 10 minút povariť.
-
6
Podávame s chlebom.
Diskusia k receptu