Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny fotorecept
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 1. júna 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 1. júna 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
75 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
500 ml |
|
4 PL |
|
1 ks |
|
4 stonky |
|
2 ks |
|
1 strúčik |
|
250 ml |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie srdcia ponoríme na 30 minút do mlieka. Vyberieme, osušíme a nahrubo nakrájame. Opražíme na oleji, ochutíme soľou a korením. Dusíme, kým sa nesfarbia dohneda, vyberieme z panvice.
-
2
Do panvice dáme olej a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, zeler, mrkvu, prekrojený cesnak a štipku soli. Zalejeme vývarom, vložíme kuracie srdcia a prehrejeme. Dochutíme a ozdobíme estragónom.
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre