Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny fotorecept

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 1. júna 2018 9:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny (fotorecept)Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
75 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie srdcia ponoríme na 30 minút do mlieka. Vyberieme, osušíme a nahrubo nakrájame. Opražíme na oleji, ochutíme soľou a korením. Dusíme, kým sa nesfarbia dohneda, vyberieme z panvice.

    Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do panvice dáme olej a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, zeler, mrkvu, prekrojený cesnak a štipku soli. Zalejeme vývarom, vložíme kuracie srdcia a prehrejeme. Dochutíme a ozdobíme estragónom.

    Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny (fotorecept) - obrázok 2
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist