Kuracie ragú
Kuracie ragú

Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny fotorecept

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 1. júna 2018
Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
75 minút
príprava

Suroviny

600 g
500 ml
4 PL
1 ks
4 stonky
2 ks
1 strúčik
250 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie srdcia ponoríme na 30 minút do mlieka. Vyberieme, osušíme a nahrubo nakrájame. Opražíme na oleji, ochutíme soľou a korením. Dusíme, kým sa nesfarbia dohneda, vyberieme z panvice.

    Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do panvice dáme olej a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, zeler, mrkvu, prekrojený cesnak a štipku soli. Zalejeme vývarom, vložíme kuracie srdcia a prehrejeme. Dochutíme a ozdobíme estragónom.

    Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre