Dusené kuracie mäso
Dusené kuracie mäso

Kuracie ragú z vykosteného stehna fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 4. februára 2019

Jednoduché ragú so zeleninou teraz z vykosteného kuracieho stehna

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks väčšie
1 ks
1 ks
1 plátok
podľa chuti
1/2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie stehno som umyla, osušila, vykostila a nakrájala na malé kúsky.

    Kuracie ragú z vykosteného stehna (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zeleninu som nakrájala na kocky.

    Kuracie ragú z vykosteného stehna (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do rajnice som dala rozohriať masť, pridala som pokrájanú cibuľu, opiekla a ihneď som pridala aj zeleninu, aj mäso a spolu podusila.

    Kuracie ragú z vykosteného stehna (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridala som soľ, korenie a podliala vývarom. Pod pokrievkou som dusila 20 minút.

    Kuracie ragú z vykosteného stehna (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Hotové ragú...

    Kuracie ragú z vykosteného stehna (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podávala som s tarhoňou. Prajem vám dobrú chuť.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
podľa mojej chuti, aj s tou talianskou, či maďarskou (?) zástavou naservírované! krásne, chutné, zdravé a nízkokalorické!!!! super!
Do správneho ragú podľa mňa patrí aj víno, tiež korenie - nové korenie, rasca, jalovec a podobne, ktoré dodá omáčke inú chuť ako len po koreňovej zelenine. Toto je podľa mňa taká omáčka "na spôsob zjednodušenej sviečkovej".

Pridaj komentár k receptu: