Pstruh so slaninou

vonava007 - bez fotkyvonava007, 5. októbra 2010

Lepšiu rybku som nejedla.....:-)

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

4
1 strúčik
2 PL
100 g
100 g plátky
1 ks
1 PL
3 dl
1
1 KL drvený
1 PL




Postup

  1. 1

    Pstruhy potrieme citrónovou šťavou zmiešanou so soľou a necháme odležať.

  2. 2

    Zmiešame pretlačený cesnak, petržlenovú vňať, rokfort a mlieko. Touto zmesou naplníme pstruhy, obalíme plátkami slaniny a dáme piecť do stredne vyhriatej rúry na 20 - 30 minút.

  3. 3

    Medzitým na rozohriatom masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, zalejeme vývarom a pridáme rozmarín. Chvíľku povaríme.

  4. 4

    Tesne pred dopečením pstruhy polejeme týmto vývarom a dopečieme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia