Lepšiu rybku som nejedla.....:-)
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Pstruhy potrieme citrónovou šťavou zmiešanou so soľou a necháme odležať.
- 2
Zmiešame pretlačený cesnak, petržlenovú vňať, rokfort a mlieko. Touto zmesou naplníme pstruhy, obalíme plátkami slaniny a dáme piecť do stredne vyhriatej rúry na 20 - 30 minút.
- 3
Medzitým na rozohriatom masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, zalejeme vývarom a pridáme rozmarín. Chvíľku povaríme.
- 4
Tesne pred dopečením pstruhy polejeme týmto vývarom a dopečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu