Pohánkové rizoto so šampiňónmi a s pečenými cherry paradajkami
Foto: blissofplants
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 PL |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
1 ks menšia |
|
1 |
|
150 g |
|
120 g (uvarené) |
|
za veľkú hrsť (nemusia byť) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom.
- 2
Pridáme na menšie kúsky nakrájanú papriku, stonkový zeler, mrkvu, šampiňóny a cuketu.
- 3
Zalejeme trochou vody (300 ml) a varíme zhruba 20 minút alebo kým zelenina nezmäkne.
- 4
Dobre ochutíme, primiešame uvarené pohánkové krúpy a podávame.
- 5
Môžeme pridať pečené cherry paradajky.
Tiež pohánka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne ❤😍
Príjemný večer prajem 🌟🤗