Pikantná kimchi polievka so zelenou kapustou
Foto: blissofplants
Mala som ešte trochu zelenej kapusty, tak som ju pridala, tiež by som k receptu pridala stonkový zeler, keby som ho mala ;)
Suroviny
1/2 ks |
|
1/4 ks |
|
1/2 ks |
|
1 ks veľká |
|
2 ks veľké |
|
3-4 ks |
|
275 g (aj šťava) |
|
2 strúčiky |
|
2-3 bobule |
|
štipka |
|
štipka |
|
2-3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
podľa vlastného výberu |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Na oleji opražíme nakrájaný pór s nakrájanou paprikou. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, bobkový list, rascu, borievky, senovku grécku, premiešame.
- 2
Pridáme nakrájané paradajky, ošúpané a nakrájané zemiaky, na menšie kúsky nakrájané šampiňóny, kimchi spolu so šťavou, nakrájanú kapustu a zalejeme vodou.
- 3
Dobre ochutíme a varíme, kým všetka zelenina nezmäkne. Dochutíme a podávame s čerstvým chlebíkom.
Tiež zeleninová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne!😊
Teším sa, že sa recept páči🤗