Po uspechu karfiolovych mufinov ma inspirovali Thajske rybacie fasirky, ktore som pomenil a vyrobil lososove muffiny. (Pre varechacov bez fotoaparatu , kvalita mobilov Zobraziť celý popisPo uspechu karfiolovych mufinov ma inspirovali Thajske rybacie fasirky, ktore som pomenil a vyrobil lososove muffiny. (Pre varechacov bez fotoaparatu , kvalita mobilov sa zmenila za posledny rok a fotky su robene najnovsim mobilom ) .
príprava
na 180 °C
Suroviny
300 g |
|
100 g - mrazeny alebo cerstvy |
|
1 |
|
1lyzica |
|
podla potreby |
|
1 |
|
1 strucik |
|
1lyzica |
|
podla potreby |
|
1/2 lyzicky |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Inspiraciu som nasiel v Thajskych rybacich fasirkach kde pridavaju zelenu fazulku , ja som dal mrazeny hrasok.Ktory som pripravil podla navodu. Lososa som nasekal na male kusky ( da sa aj rychlo premixovat). Nakrajal na drobno nakrajanu jarnu cibulku a pretlaceny cesnak tak isto koriandrovu vnat.
- 2
Do misky som pridal vsetky suroviny a este pridal thajsku sladku chilli omacku a rozmiesane vajicko ,strujanku a trochu muky a pol lyzicky prasku na pecenie.soli a korenie. A poriadne som zmiesal vsetky suroviny.Zmes som dal lyzicou do vymastenych mufinovych formiciek .Nakoniec posypal trochou struhanky a postrasil olejom.
- 3
Dal piect do vyhriatej rury na cca . 20 minut do zlatista.
- 2
Diskusia k receptu