Karfiolové muffiny

Karfiolové muffiny
Foto: 2010
20102010, recept pridal: 18. januára 2011 10:58Ďalšie jeho recepty

Pred pol rokom som pridal recept na karfiolove fasirky teraz v ramci experimentov som ich prisposobil a spravil z nich mufiny. Vysledok posudte ....

Suroviny

4
porcie
20
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Karfiol dame uvarit do osolenej vody ( da sa urychlit ze sa rozoberie na mensie hlavicky). Na drobno nakrajame cibulu spenime na rozohriatom oleji a pridame na drobno nakrajany cesnak a pokracujeme zo par minut v duseni. Do misky dame uvareny karfiol ktory na hrubo roztlacime ako na pyre pridame cibulku a cesnak na drobno nakrajanu petrzlenovu vnat, pridame nastruhane pekorino, preosiatu muku prasok do peciva a vajicka osolime a okorenime podla chuti.Poriadne premiesame podla toho ako je zmes riedka , zahustime struhankou .

2

Vsetko poriadne zmiesame a dame do vymastenych mufinovych formiciek.
Karfiolové muffiny - obrázok 2

3

Dame do vyhriatej rury a pecieme cca 20 minut.
Karfiolové muffiny - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evusik, 18. januára 2011 o 11:38
    robím karfiolové placky, robila som tvoje karfiolové fašírky a urobím aj karfiolové muffinky, pretože sa mi páčia :-)


  • marienka44, 18. januára 2011 o 11:41
    @2010 ,cim mozno nahradit syr pecorino? Ten tu u nas nedostat.


  • kopretina, 18. januára 2011 o 11:55
    Zkusím, ale karfiol nastrouhám syrový na hrubším struhadle. Nevařím ho ani na smažení ani na karbanátky, máme tak raději, zůstane křupavý.


  • remcula, 18. januára 2011 o 15:58
    To bych mohla zkusit, jen nemám tu formu na mufiny. Ale nějak to vymyslím. Člověk neví kolikrát, co vařit.


  • regina11, 18. januára 2011 o 16:44
    Vyzerá to lákavo, určite vyskúšam.


  • 2010, 18. januára 2011 o 17:36
    marienka44, Pekorino je taky lacnejsi parmezan.


  • alexola, 18. januára 2011 o 18:32
    už podľa fotky som si tipla, kto pridal recept :) tie muffiny sa na mňa usmievajú, budem ich musieť urobiť :) SUPER!


  • maartina, 18. januára 2011 o 21:06
    asi dám prednosť týmto tvojim pred sladkými :), vyzerajú veľmi chutne ...koľko muffinov vyjde z toho "cesta"?


  • kuchticka, 19. januára 2011 o 05:24
    @2010 , ja som dnes robila nieco podobne. Ale tie tvoje vyzeraju perfekt. @remcula , nevadi ze nemas formu na mafiny. Jestli mas livanecnik, staci a jesli ani ten ne delej jenom placky na panvici. Davej lzici hromadky na panev a roztlac do podoby placicky a budes mit misto mafin kvetakove livanecky.


  • marienka44, 19. januára 2011 o 19:05
    Moja suseda mi obcas pozicia panvicu na dolky teflonovu. Nemusi sa drhnut po upeceni doliek, ako smaltovana. Mam si obstarat taku, i ked mam vylievanu? Zalezi, ako casto sa pouziva. Mam na tu teflonku zalusk. :-)


  • nadia56, 19. januára 2011 o 21:21
    remcula, cesto na muffiny mozes davat priamo do papierovych kosickov/drzia tvar/-tie na vianocne nepecene dobroty,ktore si ulozis na plech na pecenie, nepotrebujes formu na muffiny, ak mas obavy, daj dva kosicky, ja som tak pekavala sladke muffinky, pokial som si nekupila formu, nech sa dielo podari a pekny den vsetkym :-)


  • 2010, 19. januára 2011 o 22:43
    marienka44, dakedy je vyhodne byvat v krajine kde 90 % miestnych zien nevie piect.
    Tu som tie teflonove velke kupil za 3 EU.Ja ich ale pre istotu vzdy vytriem olejovou servitkou.


  • tizian1cat, 24. januára 2011 o 07:34
    Mam doma brokolicu, na ktorú zazerám už 3 dni( momentálne nemám chuť žiť príliš zdravo). Skúsim to s tou brokolicou, dám potom vedieť.



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist