Ľahký zeleninový koláč

Autor receptu: antaia

Ako fotografka sa vyjadrujem radcej fotkami...nez popisovanim. Tento recept je vhodny pre tych, co radi spacuvaju zbytky a skusaju piect aj bez smotany a vajicok.

4
porcie
15 minút
príprava
30-40 minút
na 180 °C

Postup

  1. Na olivovom oleji opecieme slaninku (moze sa vynechat), cibulku, cesnek, cili, zazvor
  2. Pridame na male pasiky poskrajanu korenovu zeleninu, ktoru doma najdeme...
  3. Vsetko dobre osolime, okorenime, pridame koriander a zalejeme trochou vodou, alebo zeleninovym vyvarom. Kratko podusime.
  4. Pripravime si vhodnu formu na zapecenie, ktoru predom potrieme maslom. Vylejeme do nej kratko podusenu zeleninu.
  5. Prikryjeme ju predom roztopenym listkovym cestom.
  6. Pecieme v v peci pri 180C asi 30-40 min. do hneda…
  7. Servierujeme obratene na tanieri. Dobru chut!