Kuracie soté
Kuracie soté

Kuracie soté s omáčkou z koreňovej zeleniny, paradajok a jabĺk

nikain - bez fotkynikain, 4. apríla 2020
Kuracie soté s omáčkou z koreňovej zeleniny, paradajok a jabĺk
Foto: Nikain

Toto jedlo je úžasné, ľahké a chuťovo vyvážené.

8
porcií
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
4 ks
2 ks
5 ks
3 ks
1 ks
1 ks
trocha
3  PL
250  ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji do zlatista. Pridáme osolené a okorenené kuracie prsia nakrájané na kocky, popražíme, kým mäso nepustí vlastnú šťavu.

  2. 2

    Mrkvu, petržlen a jablká očistíme, nastrúhame, pridáme k nim šťavu z jedného citróna a paradajky nakrájané na drobno. Zmes pridáme k mäsu a dochutíme koreninami.

  3. 3

    Pridáme smotanu, kečup a varíme ešte 20 minút.

  4. 4

    Podávame s ryžou, ku ktorej primiešame hrášok a kukuricu.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
vyskúšam,mám rada spojenie jabľk a mäsa.