Kuracie soté s omáčkou z koreňovej zeleniny, paradajok a jabĺk

Foto: Nikain
Toto jedlo je úžasné, ľahké a chuťovo vyvážené.
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 kg |
|
4 ks |
|
2 ks |
|
5 ks |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
trocha |
|
3 PL |
|
250 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji do zlatista. Pridáme osolené a okorenené kuracie prsia nakrájané na kocky, popražíme, kým mäso nepustí vlastnú šťavu.
- 2
Mrkvu, petržlen a jablká očistíme, nastrúhame, pridáme k nim šťavu z jedného citróna a paradajky nakrájané na drobno. Zmes pridáme k mäsu a dochutíme koreninami.
- 3
Pridáme smotanu, kečup a varíme ešte 20 minút.
- 4
Podávame s ryžou, ku ktorej primiešame hrášok a kukuricu.
Tiež kuracie soté:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár