Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou fotorecept
Ladislav Zajac a Roman Cintula
z Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 4. augusta 2017
z Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 4. augusta 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
70 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
-
2
Na plátky mäsa poukladáme nakrájaný očistený ananás a kúsky červenej čili papričky.
-
3
Mäso zvinieme do rolády, zabalíme do potravinárskej fólie, pevne stiahneme a dáme pošírovať pri 80 °C 35 minút.
-
4
Bataty umyjeme, nakrájame asi na polcentimetrové plátky a fritujeme v oleji. Plátky prosciutta usušíme v rúre na plechu vyloženom papierom na pečenie pri 180 °C 15 minút.
Diskusia k receptu