Robila som to včera na obed a chutilo.
Postup
-
1
rezne pozdĺžne prerežeme na tenšie plátky ( ale môžu byť aj celé , len u nás máme radšej tenšie rezne) osolíme, "okoríme" - to je Vincenzov výraz pre okoreníme:) potrieme horčicou a prudko opražíme na oleji
-
2
do výpeku dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, orestujeme, pridáme papriku, zalejeme vodou, pridáme rezne a dusíme do mäkka
-
3
na záver pridáme kyslú smotanu zmiešanú s cukrom a múkou, omáčku ak treba dosolíme a podávame s nokmi, cestovinou alebo hranolkami a ryžou
-
4
ja nemám veľmi rada, keď mi v jedle pláva cibuľa, tak pred dokončením povyberám mäsko,omáčku precedím, potom zahustím smotanou, vložím mäsko naspäť, prehrejem a hotovo:)
Diskusia k receptu