Kuracie chasseur (poľovnícke kuracie mäso)
Toto je môj recept na kurací chasseur. Je to jednoduché a fajnučké.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
1 ks väčšia |
|
10 ks |
|
2 ks |
|
1 dcl |
|
1-2 PL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji. Opečené mäso vyberieme. Vo výpeku osmahneme pokrájanú cibuľu spolu so šampiňónmi.
- 2
Neskôr podlejeme bielym vínom. Keď sa alkohol vyvarí, pridáme paradajkový pretlak, povaríme a do omáčky vrátime opečené kuracie prsia.
- 3
Pridáme bylinky a zalejeme vývarom. Varíme na miernom ohni do zmäknutia. Dochutíme.
Tiež kuracie prsia:
Ďalšie recepty:
- 2
Chasse=loviť. Chasseur=poľovnícka omáčka. Mäso na poľovnícky spôsob.