Jednohubky
Jednohubky

Kanapky s kôprovou penou a lososom a s prosciuttom a melónom

Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 29. augusta 2019
Kanapky s kôprovou penou a lososom a s prosciuttom a melónom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava

Suroviny

S kôprovou penou a lososom:
1 ks
200 g
100 g
250 g
S prosciuttom a melónom:
1 ks
1 KL
100 g
200 g
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kanapky s kôprovou penou a lososom: Šľahačkovú smotanu vyšľaháme s posekaným kôprom. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Pomocou cukrárenského vrecúška nanesieme na opečenú bagetku a ozdobíme kúskom údeného lososa a rukolou.

  2. 2

    Kanapky s prosciuttom a melónom: Zmäknuté maslo spolu s horčicou vymiešame dohladka a natrieme na opečenú bagetku. Navrch poukladáme prosciutto a žltý melón. Dozdobíme rukolou.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Nechcem kritizovať,ale je ten nadpis správne? Podla mňa by tam mali byť čiarky namiesto tých vela "A"-čok. Jedno "a" ku koncu úplne stačí :-)
@cesminaz (29.8.2019 08:23)

Jedny kanapky sú s kôprovou penou a lososom a druhé kanapky sú s prosciuttom a melónom. Čiže ide o dve rôzne kombinácie surovín. Preto toľko áčiek. Keby sme spojku a nepoužili, vyzeralo by to tak, že ide o jeden druh kanapiek, na ktorých sa nachádzajú všetky štyri ingdrediencie naraz.

Pridaj komentár k receptu: