Uhorkové jednohubky
Foto: siuuu
Po sviatočnom hodovaní sa snažím so striedavým úspechom naskočiť na ľahšie stráviteľné jedlá... Tieto jednohubky budú super v lete, z čerstvých uhoriek zo Zobraziť celý popisPo sviatočnom hodovaní sa snažím so striedavým úspechom naskočiť na ľahšie stráviteľné jedlá... Tieto jednohubky budú super v lete, z čerstvých uhoriek zo záhrady či z trhu, sú veľmi osviežujúce ... ale aj teraz som si na nich pochutila.
príprava
Postup
-
1
Uhorku umyjeme, osušíme, odkrojíme konce a pokrájame na plátky hrubé cca 3-4 mm. Nekrájajte uhorku na príliš tenké či príliš hrubé plátky. S tenkými sa bude po dokončení zle manipulovať a hrubé sa budú horšie konzumovať.
- 2
Na kolieska uhorky uložíme plátok mozzarelly, tento potrieme pestom, obložíme tenkými plátkami paradajok, pridáme po troške fety, ktorá dodá výbornú chuť a všetko to ochutíme soľou a korením. Môžeme ale nemusíme dekorovať lístkom čerstvej bazalky alebo inej čerstvej bylinky.
Tiež jednohubky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu