Komentáre k receptu:
  • ka777sa - fotkaKa777sa 25. januára 2015 o 08:17

    Ja by som sa chcela opýtať, nakoľko nemám skúsenosti s jelením mäsom, to máte nejaký vlastný zdroj, alebo kúpené v hypermarkete? Ja som si pred Vianocami kúpila jelenie mäso v Tescu, bolo normálne v záruke, 3 balíky. Po otvorení tak strašne páchlo, že putovalo do psieho útulku. Tak neviem, či je fakt jelenie mäso tak cítiť, ako sa ma snažili presvedčiť.
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 26. januára 2015 o 16:46

    @ka777sa , vidím, že @corsair sa k odpovedi nemá.....ja som kedysi kupovala jelenie na guľáš ( kocky) v BA, v Unigale, ale nezdá sa mi, že by nejako obzvlášť páchlo, dokonca sa ani nepamätám, či vôbec, určite by som ho smradľavé ani ja nerobila, ale možno záleží aj na tom, či sa ti to pre nezvyklosť len zdalo, alebo bolo ozaj zlé už pred balením, škoda, že si nešla reklamovať, keď si mala až tri balenia.
    @corsir , a prepiekli sa ti dobre tie dve vrsty rezňov? Píšeš ešte, že na 15 minút nastavíš rúru na 250 stupňov, a potom znížiš.....mne sa ale rúra na 250 st. zohreje až po 20 minútach, to ju máš už vyhriatu tak rýchlo? Ale výsledok toho bol, predpokladám, dobrý.
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 27. januára 2015 o 14:31

  • používateľ nemá avatarVlado29 30. marca 2016 o 17:09

    corsair, môžem sa spýtať - divinu a na rastlinnom oleji?
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist