« Naspäť na tento recept

Jeleň verzia na vytlačenie

Robil som to prvý raz a podarilo sa :D

Autor receptu: corsair

Postup receptu

Nakrájať cibuľu na kolieska/kocky/mesiačiky, mäso na rezne a jemne vyklepať, slaninu nakrájať na plátky

Do pekáča naliať cca 3-5mm oleja

Vysypať cibuľu do pokáča aby ňou bolo pokryté rovnomerne celé dno

Na cibuľu naukladať rezne v jednej vrstve, jemne pokoreniť, posoliť (jemne!!!)

Na mäso naukladať slaninu

Na slaninu zas naukladať rezne a jemne pokoreniť a posoliť

Navrch natrieť horčicu

Vložiť do studenej rúry, nastavíme 250°C (naplno) - 15minút

Po 15minútach stiahnuť teplotu na 180°C a nechať 45 minút

Stiahnuť teplotu na 160°C a nechať 45 minút

Medzitým nakrájať zemiaky na kocky

Zemiaky vysypať na mäso a piecť a čakať a koštovať a sem-tam zemiaky "opláchnuť" výpekom

Keď sú zemiaky hotové je hotové aj mäso a na to ako to je jednoduché je to chutné

Suroviny








Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist