Jahňacina so špenátom
Foto: podravka
Jahňacie mäsko a špenát je to pravé občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kúsky a dáme na rozpálený oheň.
- 2
Po prudkom opražení prikryjeme a dusíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne.
- 3
Ku koncu dusenia posypeme vegetou pridáme nahrubo nakrájaný špenát, cibuľku nakrájanú na krúžky, cesnak, papriku a vodu (asi 300 ml).
- 4
Prikryjeme, necháme zovrieť a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby dosolíme a posypeme petržlenovou vňaťou.
- 5
Podávame teplé.
Tiež jahňacina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu