Komentáre k receptu:
  • ilusa - fotkailusa 27. apríla 2015 o 08:05

    no vyborne,cicer mam rada,hlivu tiez,takze vdaka,velmi sa mi to paci
    @zareaguj
  • fineliving - fotkafineliving 27. apríla 2015 o 10:02

    super recept, ukladám a určite vyskúšam :)
    @zareaguj
  • dr - fotkadr 27. apríla 2015 o 10:56

    Krásny recept, takéto jedlá aj ja milujem.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarrea1 27. apríla 2015 o 11:29

    naklíčený cícer zvyknem pojedať systémom "na šparátko", t.j. miesto orieškov. a strkám ho všade, kde sa hodí (aj kde sa nehodí), lebo mi chutí. takže tvoj recept sa mi páči a určite si ho spravím, len mám dojem, že ja to budem pripravovať po bod 8, deviatku preskočím a skončím bodom 10. tak by to asi najviac vyhovovalo mojim chutiam a pachutiam. a ešte vňate. tak za hrsť koriandru tam pacnem. :-)
    syn má takého jedlá tiež rád, len jemu k tomu vždy (no, väčšinou) musím priplácnuť ešete jeden kurací prs ako minútku. :-))
    @zareaguj
     1x janger
  • stanci11 - fotkastanci11 27. apríla 2015 o 15:18

    Jeeeej ďakujem všetkým za komentáre, dúfam že vám bude chutiť ak sa odhodláte...pre mňa sú takéto jedlá z jednej panvice a hrnca úplne najlepšie :)
    @rea1 , ešte nikdy som neskúšala nechať cícer naklíčiť! pánečku to je ako lacné oriešky fakt :D určite to skúsim (inak je samozrejmé že si uspôsob recept podľa svojej chuti - plus ja to teda nabudúce skúsim tým tvojím koriandrom vylepšiť :) )
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarrea1 28. apríla 2015 o 13:11

    @stanci , len tomu cíceru to pri nakličovaní trvá dlhšie ako ostatným zrnkám, ja ho jem, keď má tak 3 - 5 mm dlhé klíčky, to stačí. ale fakt je dobrý, taký lieskovcový - aj vzhľadom, aj chuťou. a vňať - aj cibuľkové cíbiky mi stačia, je len musím mať na tanieri niečo zelené. skús si zasiať semienko reďkovky, na servítku alebo vatu, tak ako žeruchu, rýchlo vyklíči a má úžasnú chuť. alebo cesnak, ten zvyknem posadiť na mokrú vatu, olúpaný a dolu korienkami a vyrastie ti z neho perfektná vňať aj 10 - 12cm dlhá. po ostrihaní mi obvykle vyrastie ešte dvakrát, len sa treba starať a poškodené strúčiky vyhadzovať. je to snáď ešte lepšie ako pažítka.:-)
    @zareaguj
     1x zuzkacho
  • methi - fotkamethi 28. apríla 2015 o 14:31

  • fineliving - fotkafineliving 28. apríla 2015 o 18:55

    vyskúšané na dnešnú večeru, celá rodina bola nadšená, tvoj recept sa zaradil medzi naše obľúbené :), ďakujem :)
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 29. apríla 2015 o 05:15

    @rea - diky moc za tipy! sa na to hneď vrhnem :)
    @methi - tyyjo vážim si vyjadrenie, lebo tvoje recepty zbožňujem!
    @fineliving - strašne som rada že chutilo! S tvojou pochvalou sa mi ten deň veru krásne začal :)
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 29. apríla 2015 o 16:18

    toto môže byť výborne
    @zareaguj
  • zuzkacho - fotkazuzkacho 29. apríla 2015 o 17:42

    Musím pochvaliť, lebo dnes som sa odhodlala uvariť, cícer bol síce z konzervy ale z tých lepších a jedlo bola neskutočné, k tomu jasmínová ryža ...fakt výborné...dakujem
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 4. mája 2015 o 05:23

    @zuzkacho : Som strašne rada že chutilo!! :-)
    @zareaguj
     1x zuzkacho
  • mijaita - fotkamijaita 16. mája 2015 o 10:48

    Výborné, skvělé jídlo, krásný recept. V malé úpravě (nedala jsem cibuli). Použitá smetana gran cucina. Určitě příště vyzkouším také s čočkou. Máš to za plný počet bodu ! :-)


    @zareaguj
     1x zuzkacho
  • stanci11 - fotkastanci11 20. mája 2015 o 05:24

    @mijaita ...krásne to máš!!!!! ďakujem za vyskúšanie receptu aj ohodnotenie! :) s tou šošovicou to aj ja skúsim to bude tiež určite skvelé!
    @zareaguj
  • janger - fotkajanger 8. októbra 2017 o 18:47

    @stanci11 , vyskusali sme tento tvoj recept. Len trosku mala zmena bola, nemala som ryzovu smotanu, pouzila som kokosove mlieko...Chutne, vonave jedlo! Dakujem :-).


    @zareaguj
     1x stanci11
  • stanci11 - fotkastanci11 9. októbra 2017 o 05:23

    @Janger ďakujem moc za foto, krásne ;) už som to tiež skúšala aj s kokosovým mliekom a tiež super ;) som rada že chutilo!
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist