Indický cícer s hlivou

stanci11 - fotkastanci11, 26. apríla 2015

Komentáre 1 - 15 z 16


no vyborne,cicer mam rada,hlivu tiez,takze vdaka,velmi sa mi to paci
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
Krásny recept, takéto jedlá aj ja milujem.
naklíčený cícer zvyknem pojedať systémom "na šparátko", t.j. miesto orieškov. a strkám ho všade, kde sa hodí (aj kde sa nehodí), lebo mi chutí. takže tvoj recept sa mi páči a určite si ho spravím, len mám dojem, že ja to budem pripravovať po bod 8, deviatku preskočím a skončím bodom 10. tak by to asi najviac vyhovovalo mojim chutiam a pachutiam. a ešte vňate. tak za hrsť koriandru tam pacnem. :-)
syn má takého jedlá tiež rád, len jemu k tomu vždy (no, väčšinou) musím priplácnuť ešete jeden kurací prs ako minútku. :-))
1x janger
Jeeeej ďakujem všetkým za komentáre, dúfam že vám bude chutiť ak sa odhodláte...pre mňa sú takéto jedlá z jednej panvice a hrnca úplne najlepšie :)
@rea1 , ešte nikdy som neskúšala nechať cícer naklíčiť! pánečku to je ako lacné oriešky fakt :D určite to skúsim (inak je samozrejmé že si uspôsob recept podľa svojej chuti - plus ja to teda nabudúce skúsim tým tvojím koriandrom vylepšiť :) )
@stanci , len tomu cíceru to pri nakličovaní trvá dlhšie ako ostatným zrnkám, ja ho jem, keď má tak 3 - 5 mm dlhé klíčky, to stačí. ale fakt je dobrý, taký lieskovcový - aj vzhľadom, aj chuťou. a vňať - aj cibuľkové cíbiky mi stačia, je len musím mať na tanieri niečo zelené. skús si zasiať semienko reďkovky, na servítku alebo vatu, tak ako žeruchu, rýchlo vyklíči a má úžasnú chuť. alebo cesnak, ten zvyknem posadiť na mokrú vatu, olúpaný a dolu korienkami a vyrastie ti z neho perfektná vňať aj 10 - 12cm dlhá. po ostrihaní mi obvykle vyrastie ešte dvakrát, len sa treba starať a poškodené strúčiky vyhadzovať. je to snáď ešte lepšie ako pažítka.:-)
vyskúšané na dnešnú večeru, celá rodina bola nadšená, tvoj recept sa zaradil medzi naše obľúbené :), ďakujem :)
@rea - diky moc za tipy! sa na to hneď vrhnem :)
@methi - tyyjo vážim si vyjadrenie, lebo tvoje recepty zbožňujem!
@fineliving - strašne som rada že chutilo! S tvojou pochvalou sa mi ten deň veru krásne začal :)
Musím pochvaliť, lebo dnes som sa odhodlala uvariť, cícer bol síce z konzervy ale z tých lepších a jedlo bola neskutočné, k tomu jasmínová ryža ...fakt výborné...dakujem
Výborné, skvělé jídlo, krásný recept. V malé úpravě (nedala jsem cibuli). Použitá smetana gran cucina. Určitě příště vyzkouším také s čočkou. Máš to za plný počet bodu ! :-)


@mijaita ...krásne to máš!!!!! ďakujem za vyskúšanie receptu aj ohodnotenie! :) s tou šošovicou to aj ja skúsim to bude tiež určite skvelé!
@stanci11 , vyskusali sme tento tvoj recept. Len trosku mala zmena bola, nemala som ryzovu smotanu, pouzila som kokosove mlieko...Chutne, vonave jedlo! Dakujem :-).