Foto: dillit
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu nasekáme nadrobno, zmiešame s mletým mäsom a rozšľahaným vajcom. Pridáme strúhanku. V mažiari rozomelieme 4 guličky nového korenia, 8 guličiek čierneho korenia a soľ a zmesou dochutíme mäso.
- 2
Vypracujeme malé guličky a opečieme ich v rozpálenom oleji na panvici. Následne preložíme na pekáč a necháme dopiecť.
- 3
Do výpeku pridáme hladkú múku. Pridáme smotanu a privedieme k varu. Dochutíme horčicou, sójovou omáčkou, muškátovým orieškom a bielym korením.
- 4
Podávame s pečenými zemiakmi a brusnicovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu