Foto: izabella929
Náš nedeľný obed.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia som pokrájala na rezne ešte večer pred prípravou. Urobila som si nálev: Rovnakým dielom som zmiešala ocot, olej, pridala som soľ, mleté korenie a dobre premiešala. Pokrájala som cibuľu na mesiačiky a vložila som rezne tak, že som ich pootáčala v náleve. Uložila som ich na noc do chladničky.
-
2
Rezne pred prípravou som utrela kuchynským papierom.
-
3
Pripravila som si na podnos múku a rezne som obalila v múke.
-
4
Obalené som ešte posypala po vrchu múkou.
-
5
Pripravila som si cestíčko: V mise som rozmiešala v mlieku 2 vajíčka, pridala som múku a dobre vymiešala, aby boli bez hrčiek. Pridala som soľ, korenie , 2 PL smotany a na špic noža prášok do pečiva.
-
6
Na panvicu som dala zohriať bravčovú masť , ktorú som zmiešala s olejom. Rezne som omočila v cestíčku a ukladala do horúceho tuku. Vyprážala som na slabšom plameni pod pokrievkou.
-
7
Hotové rezne som vykladala na kuchynský papier, aby odsal prebytočný tuk.
-
8
Pokiaľ sa rezne vyprážali, uvarila som si prílohu zemiaky a pripravila uhorkový šalát. Veľmi chutné rezne, v ktorých len jemne cítiť chuť cibule. Prajem vám dobrú chuť.
☆ ☆ ♡ ☆ ☆ ☆
lajfko.sk/rezne-holandske-francuzske-recept/#comm...
Si skutocne velmi sikovna a Tvoje recepty su skvostom, tu na Vareche,ale urcite aj v Tvojej rodine.:-)
Pokus sa to obratit na inu stranu a tes sa z toho,ze aj profesionali kradnu Tvoje recepty, t.zn.si sikovnejsia ako oni.n
Zelam Ti trpezlivost,zdravie a lasku svojich blizkych a nech najdes dostatok sily povzniest sa nad takym bezcharakternym spravanim,isto,menej schopnych ludi,ako si Ty.
Vsak to vies,si jednotka na tomto portaly:-))
Na každej fotke je uvedené že zdroj je z varechy, takže si to až tak úplne neprisvojili. Ale je pravda že mali požiadať o schválenie uverejnenia a dať tam meno pôvodnéhoautora.
prebrať komplet celý recept, s postupom, s fotkami, bachnúť to na svoju fb stránku napríklad, nie je plagiátorstvo a tobôž už nie inšpirácia. je to prachsprosté humusáctvo.
Izka,ja uz nebojujem...skoda energie a casu..
Hm..ako sa dozvediet,kam pridavas teraz recepty? Vzdy som sa Tvojimi receptami a servirovanim kochala.
Tak nech sa Ti dari,aj ked nie na Vareche tak v sukromi,to Ti zelam:-)