Feniklovo-cuketová polievka
Foto: blissofplants
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak opečieme do zlatista na oleji.
- 2
Pridáme na malé kúsky nakrájaný fenikel a stonkový zeler, očistené, na kocky nakrájané zemiaky a na malé kúsky nakrájanú cuketu. Zeleninu zalejeme vodou, dobre ochutíme, premiešame a necháme variť zhruba 30 minút alebo kým zelenina nezmäkne.
- 3
Polievku rozmixujeme mixérom do hladka a podľa chuti dochutíme.
- 4
Môžme podávať s čerstvým chlebíkom a na panvici opraženými šampiňónmi.
Tiež zeleninová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem ti 💚😍
Si vždy tak milá😍ďakujem ti velmi pekne za tvoje milé slová💟viem že fenikel nie každému chutí ale jeho výrazná chuť sa stratí v polievke keď aj inú zeleninku pridáš😊alebo stačí dať iba polku alebo ho vynechať😀
Jeej🙏💚tak to ma veľmi teší keď sa páči aj tebe😉
Ďakujem💚😍💚
Ďakujem za radu😘áno, určite by sa hodili😉radšej by som ale tie krutóny urobila sama😊tipujem, že v obchodoch ich predávajú v plastických sáčkoch?!🙉