Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarLuciak 14. decembra 2016 o 12:40

    ked fotis jedlo do receptu, aspon ten okraj taniera by sa zislo obtriet
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 14. decembra 2016 o 12:49

    @Alexandra29 Paci sa mi tvoj napad a urcite je to chutne jedlo. Hlavne sa nenechaj odradit a znechutit poznamkami,ako je vyssie:-)
    @zareaguj
  • boxik - fotkaBoxik 14. decembra 2016 o 15:11

    Aj mne sa to ako nápad páči , vyskúšam to a ak si to zachová chuť vtáčikov určite to bude dobré .
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarEvelynba 14. decembra 2016 o 17:09

    Výborný nápad jednak na ušetrenie času, keď ho niet nazvyš, resp. pre prípady ako som ja, že hoci milujem španielske vtáčky a rada by som ich urobila, nemám šťastie na pekné mäso, z ktorého by sa dali urobiť dosť veľké a čisté (bez šliach) pláty na zarolovanie. No a ak sa to urobí klasicky z hovädzieho, pri zhodných zložkách predpokladám, že bude zhodná, resp. veľmi podobná aj chuť a vôňa. Ukladám ako dobrý tip.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 14. decembra 2016 o 19:10

  • používateľ nemá avatarAlexandra20 14. decembra 2016 o 20:05

    @Luciak (14.12.2016 12:40)

    aspoň vidieť že je to originálna fotografia jedla, pre mňa je podstatné aké je chuťovo a nie či je niekde kvapkanec
    @zareaguj
     1x tekulka
  • používateľ nemá avatarAlexandra20 14. decembra 2016 o 20:08

    @45678 (14.12.2016 12:49)

    vôbec nemám dôvod zaoberať sa takými poznámkami, sú ludia ktorý hladajú chyby, tak nech hladajú.
    Ďakujem za pekný komentár. :-)
    @zareaguj
     1x pacun110
  • používateľ nemá avatarAlexandra20 14. decembra 2016 o 20:12

    @Evelynba (14.12.2016 17:09)

    ďakujem za pekný komentár. ja nelúbim velmi hovädzie mäsko preto som sa rozhodla pre túto alternatívu, a sme s ňou maximálne spokojný
    @zareaguj
  • lenkana - fotkaLenkana 14. decembra 2016 o 21:27

    5 hviezdičiek za recept a päťka za pravopis. Od 26 ročnej dámy je to katastrofa!
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 14. decembra 2016 o 22:44

    @Lenkana (14.12.2016 21:27)

    Trochu sme to poupratovali :)
    @zareaguj
  • lenkana - fotkaLenkana 14. decembra 2016 o 22:59

    @redakcia vďaka, ale keď upratovať, tak poriadne, treba ešte dozametať, napr. tu:
    ... a kedže mi máme radi viac šťavy, tak jej dávame viac.
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 15. decembra 2016 o 00:06

    @Lenkana (14.12.2016 22:59)

    Dozametane.
    @zareaguj
     1x lenkana
  • používateľ nemá avatarAlexandra20 15. decembra 2016 o 07:51

    @Redakcia (15.12.2016 00:06)

    Stane sa každému, ďakujem za upozornenie
    @zareaguj
  • rulik - fotkaRulik 15. decembra 2016 o 14:08

    ľudia ako @Lenkana a @Luciak znechutia zbytočne varecháčom snahu podeliť sa o recept, nie sme ani v škole ani na skúške z fotografovania aby bolo potrebné vyťahovať práve toto
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaRadox1 15. decembra 2016 o 14:22

  • lenkana - fotkaLenkana 15. decembra 2016 o 14:36

    A samozrejme, človek ako @Rulik si rád prihreje svoju polievočku a samozrejme, neodpustí si zavŕtať..... hlavne, keď asi figu borovú vie, o čo ide.
    @zareaguj
  • rulik - fotkaRulik 15. decembra 2016 o 17:20

    @Lenkana nože mi to vysvetli
    @zareaguj
  • mariamka - fotkaMariamka 15. decembra 2016 o 19:51

    robila som z pliecka, zahustene skrobom, velmi chutne, rychle, dakujem za rcp,, je tam este min. 10 chyb :), tiez som za princip, ked ide o rodny jazyk :)


    @zareaguj
  • lenkana - fotkaLenkana 15. decembra 2016 o 20:20

    Ja som recept pochváli, poznám to, robievam to. @Alexandra20 som fakt nechcel urážať, ale nedalo mi to.... Ako píše @Mariamka , ide o rodný jazyk. Myslím si, že keby som urážal, redakcia nemá problém ma vymazať. Neurobili to, dokonca mi asi dali za pravdu. Tiež narobím veľa chýb, ale tu sa ich stretlo akosi priveľa....
    @Alexandra20 prepáč, recept je pekný a ja som Ťa fakt nemienil urážať.
    Tak, asi tak nejak to bude @Rulik
    @zareaguj
  • kukulienka71 - fotkaKukulienka71 15. decembra 2016 o 20:32

    Recept je fajn, takáto kombinácia surovín nesklame.
    @mariamka , tvoj rodný jazyk nemusí byť aj jej rodným jazykom;-) ale v princípe som tiež za spisovnú slovenčinu.
    Na maďarskom webe trvá aj týždeň, kým mi zverejnia recept, prejdú ho od slova do slova, to je asi správny postup.
    @zareaguj
  • mariamka - fotkaMariamka 15. decembra 2016 o 21:04

    @Kukulienka71 (15.12.2016 20:32) moja poznamka bola smerovana tiez skor na @redakciu , ked uz "upratovali"

    @zareaguj
     1x lenkana
  • slavkabis - fotkaSlavkabis 16. decembra 2016 o 09:54

    ja robím falošné tiež, ale z hovädzieho mäska. treba skúsiť, výborná chuť. ja pridávam uhorku kyslú zaváranú, varené vajíčko a na drobno nakrajanú slaninu. mňam
    recept výborný, nakoľko sa šetrí čas zamotávaním a rozmotávaním mäsa ☺
    @zareaguj
  • nyja - fotkaNyja 16. decembra 2016 o 18:01

    Myslím, že je nás viac, ktorí občas varia toto jedlo. Nie je to nič zvláštne, recept visí dávne veky na Mimibazar.sk... Ale chcela som čosi iné. Pravdaže Varecha.sk je portál určený predovšetkým pre milovníkov koníčka, ktorým je varenie, pečenie a pod. Ale to neznamená, že je v poriadku, ak ľudia uverejnia svoje recepty s množstvom hrúbok, čudnými vetnými spojeniami, strašne mizernými fotkami a pod. Nechcem bazírovať na superskvelej spisovnosti, ale každý by si mal po sebe príspevok aspoň raz, dva razy prečítať a opraviť svoje kiksy. Ak to neurobí, zjavne mu nezáleží na tom, ako jeho recept ľudia berú a nezáleží mu ani na ľuďoch, ktorí ho čítajú. Načo ho potom zverejňuje? Kým niečo vypustím z rúk, musím mať aspoň 90% istotu, že to je k svetu. Aj jedlo chcete mať na tanieri naservírované tak, aby to slušne vyzeralo a nie švacnuté halabala ako masu pre prasiatka. Prečo nám tu niekto "servíruje" recept v tzv. patlámo verzii, ktorú musí po ňom niekto opravovať? Prosím vážených ospravedlňovačov týchto antigramatických praktík, skôr než mi začnete nadávať, skúste si uvedomiť, že dnes je vzdelanie prístupné všetkým a pologramotnosť či negramotnosť sa už obhájiť nedá. Tak ju, prosím, neobhajujte. Varechu.sk možno čítajú aj ľudia za hranicami Slovenska a tí by iste mohli potvrdiť, že nikde na svete sa ľudia nestavajú takto hlúpo k svojmu materinskému jazyku. Ale je to dôležité hlavne kvôli nám, všetkým čitateľom v našej krajine. Inak ukazujeme všetkým, hlavne ale deťom, že netreba robiť správne, že možno prácu odfláknuť, že šlendriánstvo sa dá ospravedlniť atď.
    @zareaguj
  • frezia - fotkaFrezia 16. decembra 2016 o 19:34

    @Nyja (16.12.2016 18:01)

    Velmi dobre si to napisala.
    @zareaguj
  • rulik - fotkaRulik 17. decembra 2016 o 08:57

    ja som nechcel rozpútať vášne, ale boli tu aj iní, ich písanie ovplyvnilo asi nárečie, ale bol to obľúbenec tak mu to nikto nevyčítal
    myslel som, že nás zaujíma hlavne obsah receptu a spôsob prípravy, preto som očakával v tomto smere trochu tolerancie, prispievajú sem ľudia s rôznym stupňom vzdelania, rôznych národností a kľudne mi opravte gramatické chyby červenou
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaRadox1 17. decembra 2016 o 11:05

    @Nyja (16.12.2016 18:01)

    to bola rec ako vino,pritom stacilo zobrat servitku a tu mazanicu z taniera zotriet.(pravopis teraz neriesim,samozrejme treba nan dbat).pritom recept nie vobec zly,dokonca nebol zniceny lepom,stacilo iba omacku viac zvarit-zredukovat na pozadovanu hustotu,aby to naozaj nebola polievka.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist