Zeleninová zmes do polievky

joel - bez fotkyjoel, 3. októbra 2012

Možno že už tu niečo podobné je ale ja som sa s tym nestretol. Kedže podľa mňa je to veľmi dobra a chutná surovina, Zobraziť celý popisMožno že už tu niečo podobné je ale ja som sa s tym nestretol. Kedže podľa mňa je to veľmi dobra a chutná surovina, ponúkam ju aj Vám.

Suroviny

700 g
300 g
500 g
250 g
250 g
250 g
250 g
5 ks
5 ks
500 g




Postup

  1. 1

    Zeleninu umyjeme, očistime a pomelieme na mlynčeku na mäso, dôkladne premiešame so soľou a natlačime do skiel tak aby sme vytlačili vzduchové medzery a uzatvorime. Nesterilizujeme! Skladujeme v tmavej a chladnej miestnosti. Vydrži viac ako rok....

Diskusia k receptu

aroooo
a veru to môže byť dobré do polievky, ktorú už nesolíme, kk
anykama
ano je to dobré,ale treba potom už opatrne soliť.
pivonka
To by sa mi páčilo, lebo nemám kde skladovať zeleninu, keď sa mi urodí. Koľko potom dávaš tej zmesi do polievky?
joel
to záleži od množstva polievky, my mame to čajitko alebo neviem ako sa vola, take sitko sa naplni a zavesi na hrniec
sev111
tente recept robievam tiež koky veľká mňamka :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia