Čínske rezance

Čínske rezance s kuracím mäsom a so zeleninou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso nakrájame na väčšie kocky, v mise zmiešame sójovú omáčku s rybacou omáčkou, korením piatich vôní a mäso do marinády naložíme. Mrkvu nakrájame na tenké plátky a cibuľu na mesiačiky.
  2. Vodu na rezance zľahka osolíme a dáme variť. Vo vriacej vode na 15 sekúnd sparíme brokolicu rozobratú na malé ružičky, vyberieme ju a v rovnakej vode uvaríme rezance.
  3. Na rozpálenom oleji vo woku sprudka opečieme mäso, pridáme mrkvu, cibuľu, brokolicu a nakoniec nakrájané papriky a plátky cesnaku. Spoločne restujeme asi 3 minúty, primiešame uvarené rezance a po chvíli pridáme sezamové semienka a nakrájanú vňať.