Cícerové placky
Cícerové placky

Cícerovo-paštrnákové placky s bulgur šalátom

blissofplants - fotkablissofplants, 27. augusta 2020
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Placky:
1-2 ks (postrúhaný)
1 ks veľký (postrúhaný)
200 g (uvarený)
2 PL
2 PL
1-2 strúčiky
Bulgur šalát:
50 g
 (jadierka)
1 PL
1 PL
 (listy)
za hrsť
1 ks (nakrájané)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiešame očistený postrúhaný paštrnák, zemiak a uvarený cícer s múkou, osolíme, okoreníme, ochutíme cesnakom. Vytvoríme placky a vypražíme na vyhriatej panvici s olejom do zlatista z oboch strán.

  2. 2

    Bulgur uvaríme v slanej vode do mäkka a zmiešame so zvyšnými ingredienciami.

Diskusia k receptu