Cícerovo-paštrnákové placky s bulgur šalátom
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Placky: | |
| 1-2 ks (postrúhaný) |
|
| 1 ks veľký (postrúhaný) |
|
| 200 g (uvarený) |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1-2 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
| Bulgur šalát: | |
| 50 g |
|
| (jadierka) |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| (listy) |
|
| za hrsť |
|
| 1 ks (nakrájané) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Zmiešame očistený postrúhaný paštrnák, zemiak a uvarený cícer s múkou, osolíme, okoreníme, ochutíme cesnakom. Vytvoríme placky a vypražíme na vyhriatej panvici s olejom do zlatista z oboch strán.
- 2
Bulgur uvaríme v slanej vode do mäkka a zmiešame so zvyšnými ingredienciami.
Tiež cícerové placky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu