Foto: maminastatinom
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Deň pred prípravou dáme odstáť do nádoby s vodou cca na 12 hodín cícer. Na druhý deň vymeníme vodu a dáme variť minimálne na 1 hodinu, kým nie je mäkký. Zvlášť uvaríme ryžu.
- 2
Na na cibuľke podusíme šampiňóny. Pridáme k nim ryžu a cícer, premiešame, zľahka opečieme (ak je rizoto suché, necháme roztopiť ešte kúsok masla) a posypeme nakrájaným medvedím cesnakom alebo aktuálne bazalkou. Dochutíme soľou, korením alebo sušeným cesnakom.
Tiež rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Čo je hrozné na tej kombinácii?
Ďakujem, snáď bude chutiť :-)
Keď sa ti nepáči, klikaj ďalej a hľadaj podľa svojho gusta. :-) Poprípade pridaj vlastné recepty, nech si pochutíme aspoň na tvojich nápadoch. Za štyri roky čo si tu si ešte ničím neprispel, iba ak pikantným komentárom ;-)