Bulgurové rizoto
Bulgurové rizoto

Bulgur - rizoto

majlus - fotkamajlus, 9. apríla 2017
Bulgur - rizoto
Foto: majlus

Potrebovala som uvariť niečo rýchle a tak vzniklo toto rizoto.

2
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 šálka
2 šálky
5 ks
2 ks
100 g
2 ks
1 PL
1 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Je to jednoduchý recept ... Dala som do varu vývar a ešte horúcim som zaliala bulgur. Nechala som ho prikrytý cca 15 min.

  2. 2

    Na masle som osmažila šampiňóny, pridala na slíže nakrájanú mrkvu, cibuľku /bielu časť, zelená pôjde na záver) pridala chilli, následne som vložila špenát /mala som zmrazený/ tak som počkala kým sa odparila voda a nakoniec som to osolila. Trošku som to o restovala a pridala bulgur.

  3. 3

    Premiešala s parmezánom, pridala už tu spomínanú časť cibuľky a hotovo. A nakoniec som dala bazalku. Nedávala som už žiadne iné korenie, mne to chutilo takto. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
Vyzerá to fajn, práve že hľadám niečo podobné hodil som dietku bez muky teda chleba, ryža, cestoviny, smotany. Díky ozvem sa ako mi to chutilo.
@Jena (12.2.2018 22:53)

špenát som dávala v recepte 100g- ale určite je dobre dať i viac ☺