Bulgur - rizoto

majlusMajlus, 46 ročná žena, Bratislava, 9. apríla 2017 17:22
Ďalšie jej recepty »

Bulgur - rizotoFoto: majlus

Potrebovala som uvariť niečo rýchle a tak vzniklo toto rizoto.

2
porcie
20 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

1 šálka
2 šálky
5 ks
2 ks
100 g
2 ks
1 PL
1 ks
100 g

Postup prípravy

  1. 1

    Je to jednoduchý recept ... Dala som do varu vývar a ešte horúcim som zaliala bulgur. Nechala som ho prikrytý cca 15 min.

  2. 2

    Na masle som osmažila šampiňóny, pridala na slíže nakrájanú mrkvu, cibuľku /bielu časť, zelená pôjde na záver) pridala chilli, následne som vložila špenát /mala som zmrazený/ tak som počkala kým sa odparila voda a nakoniec som to osolila. Trošku som to o restovala a pridala bulgur.

  3. 3

    Premiešala s parmezánom, pridala už tu spomínanú časť cibuľky a hotovo. A nakoniec som dala bazalku. Nedávala som už žiadne iné korenie, mne to chutilo takto. Prajem dobrú chuť.

ohodnoť recept:
Hlasovalo 9 ľudí (3,4 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist