Foto: majlus
Potrebovala som uvariť niečo rýchle a tak vzniklo toto rizoto.
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Je to jednoduchý recept ... Dala som do varu vývar a ešte horúcim som zaliala bulgur. Nechala som ho prikrytý cca 15 min.
- 2
Na masle som osmažila šampiňóny, pridala na slíže nakrájanú mrkvu, cibuľku /bielu časť, zelená pôjde na záver) pridala chilli, následne som vložila špenát /mala som zmrazený/ tak som počkala kým sa odparila voda a nakoniec som to osolila. Trošku som to o restovala a pridala bulgur.
- 3
Premiešala s parmezánom, pridala už tu spomínanú časť cibuľky a hotovo. A nakoniec som dala bazalku. Nedávala som už žiadne iné korenie, mne to chutilo takto. Prajem dobrú chuť.
Tiež rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
prosím, koľko špenátu?
špenát som dávala v recepte 100g- ale určite je dobre dať i viac ☺