Bulgurové rizoto
Bulgur - rizoto
Autor receptu: majlus
Potrebovala som uvariť niečo rýchle a tak vzniklo toto rizoto.
2 porcie |
20 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Je to jednoduchý recept ... Dala som do varu vývar a ešte horúcim som zaliala bulgur. Nechala som ho prikrytý cca 15 min.
- Na masle som osmažila šampiňóny, pridala na slíže nakrájanú mrkvu, cibuľku /bielu časť, zelená pôjde na záver) pridala chilli, následne som vložila špenát /mala som zmrazený/ tak som počkala kým sa odparila voda a nakoniec som to osolila. Trošku som to o restovala a pridala bulgur.
- Premiešala s parmezánom, pridala už tu spomínanú časť cibuľky a hotovo. A nakoniec som dala bazalku.
Nedávala som už žiadne iné korenie, mne to chutilo takto.
Prajem dobrú chuť.