Bulgurové rizoto s tofu syrom

avanka - bez fotkyavanka, 8. januára 2010 18:32
Ďalšie recepty »
Bulgurové rizoto s tofu syromFoto: avanka

Tento recept možno nie je priveľmi vábny na pohľad, ale oriešková chuť bulguru vás isto dostane.....je to fantastické jedlo, prípravou variabilné na mnoho spôsobov, podľa toho, čo práve máte doma

4
porcie
10 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji si speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, potom pridáme tofu pokrájané na malé kocky a opekáme do chrumkava.

  2. 2

    Medzitým si pripravíme bulgur. Do misky s vrchnákom (ja som použila misku rýchlokysku) dáme hrnček bulguru a 2 hrnčeky vriacej vody, zakryjeme a na 15 minút odložime, aby sa bulgur napučal.

  3. 3

    Do opečeného tofu pridáme baby karotku, pokrájaný ružičkový kel, brokolicu, chvíľočku podusíme, a nakoniec primiešame pokrájanú cuketu a listový špenát, ja som mala baby z Tesca.

  4. 4

    Podusíme tak cca 5 minút, vmiešame bulgur, osolíme, okoreníme, pridáme sojovu omacku, tofu bez nej akosi nie je tofu, a môžeme papať. Podávame zasypané strúhaným syrom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist