Brokolicovo-kurací chowder fotorecept
Foto: kecemis
Už tu mám jeden recept na chowder. Originál je ten s rybami a tento je pre ýych, ktorí nemajú radi ryby.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravil som si potrebne suroviny.
-
2
V hrnci som rozpali dve lyzice oleja. Pridal som cibulu a stopkovy zeler. Roastoval som asi 4 - 6 minut, pridal som horcicu a po minute muku.
-
3
Pridal som sol, korenie a nakoniec muku. Oprazil som su ju pridal som kuraci vyvar Kedze te moj bol domaci (takmer huspenina), pridal som este aj vodu v rovnakom mnozstve ako vyvar. Po premiesani som pridal mlieko a nakrajane zemiaky a nehal povarit asi 5 minut.
-
4
Po opetovnon prevreti, pridal som brokolicu a kuracie prsia nakrajane na kocky priblizne 2 x 2 cm. Priviedol som k varu a stiahol teplotu a varil asi 15 minut za obcasneho miesania.
-
5
Potom som pridal syr cedar. A povaril este 4 - 5 minut za pravidelneho miesania.
-
6
Ak sa rozhodnete vyskusat zelam dobru chut.
Som rad ze si vyskusala a este radsej ze chutilo. Dakujem