Blesková čína

lucina2222 - fotkalucina2222, 10. februára 2013

Mala som strašnúúúú chuť na čínu... a ako zázrakom..potrebne suroviny boli doma.. :)

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 ks (väčší)
0,5 ks
2 ks (menšia)
1 ks (malý)
1 ks (sterilizovaná)
 (alebo iné sušené)
3 PL
2 ČL
3 ČL
1 ČL
1 ČL
2 ČL
1 dcl
kvapka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pórik nakrájame na kolieska a osmažíme na oleji. Pridáme huby, a ostatnú zeleninu pokrájame na rezančeky a dáme do hrnca.

  2. 2

    Zalejeme sójovou omáčkou, vodou, osolíme a necháme pomaly dusiť. Kuracie prsia pokrájame tiež na rezančeky a na panvici ich zmiešame s koreninami a smažíme. Po chvíľke pridáme cukor a kvapku citrónovej šťavy.

  3. 3

    Nakoniec, keď je už mäsko a zeleninka mäkká, všetko spolu zmiešame. Ja som si pochutnávala s ryžou.. :) Dobrú chuť..

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
včera sme degustovali a môj priateľ si veľmi pochvaľoval :)) pridala by som aj fotku, ale neviem ako. každopádne som to nevarila posledný krát ;-)

Pridaj komentár k receptu: