Blesková čína

Autor receptu: lucina2222

Mala som strašnúúúú chuť na čínu... a ako zázrakom..potrebne suroviny boli doma.. :)

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pórik nakrájame na kolieska a osmažíme na oleji. Pridáme huby, a ostatnú zeleninu pokrájame na rezančeky a dáme do hrnca.
  2. Zalejeme sójovou omáčkou, vodou, osolíme a necháme pomaly dusiť. Kuracie prsia pokrájame tiež na rezančeky a na panvici ich zmiešame s koreninami a smažíme. Po chvíľke pridáme cukor a kvapku citrónovej šťavy.
  3. Nakoniec, keď je už mäsko a zeleninka mäkká, všetko spolu zmiešame. Ja som si pochutnávala s ryžou.. :) Dobrú chuť..