![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubová polievka s krúpami
Čerstvé huby očistíme a pokrájame, sušené huby vopred namočíme do studenej vody.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panenka v slaninke s dubákovou omáčkou
Recept pripravil Marián Novák, kuchár hotela Tilia v Pezinku
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh na sezame
Pstruha obalíme v rybacej múke a pomaly grilujeme z oboch strán, pred koncom posypeme sezamom a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekaný zubáč so syrovo-vínovou omáčkou
Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán, anglickú zeleninu udusíme na masle, vložíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč s grilovanou zeleninou
Zubáča obalíme v rybacej múke a ugrilujeme z oboch strán, zeleninu nakrájame na plátky a ugrilujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybia misa Petrov zdar
Zubáča a pstruha obalíme v rybacej múke (zmes hladkej múky a korenín podľa chuti, napr...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kambala s jarnou cibuľkou
Rezy kambaly opláchneme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a pokvapkáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážaná makrela v cestíčku s ovsenými vločkami
Makrelu rozdelíme na porcie. Každý kus obalíme v múke. Filé ponoríme do vymiešaných vajec a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Placky s údeným lososom
Očistené zemiaky postrúhame, dáme ich do misky, trochu osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybacia panvica s cukinou
Rybu umyjeme, očistíme, nakrájame na menšie kúsky, pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Cukinu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos na pomarančovej šťave
Lososa položíme na alobal, osolíme, pridáme trochu tymianu, polejeme šťavou z polovice pomaranča a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tuniakové taštičky so špenátom
Špenát uvaríme, scedíme ho a prepasírujeme ho na pyré. Múku vmiešame do mlieka a za...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lososové rizoto
Ryžu uvaríme v slanej vode. Poriadne umytý a kefkou vydrhnutý citrón nakrájame na plátky, ktoré...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Biftek zo žraloka po námornícky
Kusy pripraveného žraloka (bez kože) naklepeme, narežeme na prúžky široké 2-2, 5 cm, posypeme korením,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šproty so zemiakmi
Ako prvú vrstvu uložíme na dno nádoby zemiak narezaný na tenké plátky, potom pridáme cibuľu nakrájanú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ostrý kalmár
Vareného kalmára narežeme na hrubé rezance, zmiešame s čiernym mletým korením alebo červenou paprikou, rozotreným...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťuka na šumivom víne
Na kolieska nakrájanú mrkvu a cibuľu podusíme vo veľkom hrnci na polovici masla, osolíme a okoreníme....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh dusený so smotanou
Pstruhy očistíme, umyjeme a osušíme. Potom ich osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený pstruh s mandľami a citrónovou omáčkou
Vyčisteného pstruha posolíme a posypeme korením. Necháme odstáť asi hodinu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Medový pstruh
Pstruha vypitveme, zbavíme šupín, poriadne poumývame, poutierame do sucha a urobíme priečne zárezy po...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh s plnkou zo šampiňónov
Zeleninu a šampiňóny očistíme a najemno pokrájame. Na masle osmažíme do zlatista cibuľu, pridáme zeler,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh pečený v alobale
Vypitvané a vyčistené pstruhy opláchneme v studenej vode a necháme dobre odkvapkať.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč zapečený s karfiolom a mliečnou omáčkou
Príprava mliečnej omáčky: múku a maslo zmiešame, pridáme aj malé množstvo horúceho mlieka a dobre rozmiešame....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč s klobásovou plnkou
Zubáča zbavíme šupín a žiaber, vypitveme ho, dôkladne poumývame a vytrieme dosucha. Nožom urobíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybie krokety
Najskôr na mlynčeku zomelieme rybie a bravčové mäso. Následne ho zomelieme ešte raz, ale už...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor pečený s jablkami a chrenom
Porcie kapra umyjeme a osolíme, vložíme ich do nádoby a naukladáme na ne postrúhaný chren premiešaný...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor plnený hríbmi
Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, vykrojíme chrbtovú kosť, pričom musíme dávať pozor, aby sme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor na citrónoch
Očisteného kapra bez kože vykostíme a pokrájame na tenké plátky. Osolíme a premiešame s rozšľahaným vajcom,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáca tlačenka s cibuľou
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený kapor s tvrdým syrom
Do ohňovzdornej misy naukladáme plátky slaniny, potom dáme osoleného kapra a pečieme ho v rúre asi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bučiansky plnený kapor
Ryby umyjeme, odstránime hlavu, cez otvor vyberieme vnútornosti, očistíme a umyjeme. Potom ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bertin kapor v kapuste
Narezanú cibuľu osmažíme na oleji, pridáme natenko narezanú kapustu a dusíme do zmäknutia.