Rajčiakový šalát s reďkovkami

redakcia - fotkaredakcia, 5. septembra 2009

Suroviny

4 ks
2 zväzky
1 KL




Postup

  1. 1

    Rajčiaky sparíme vriacou vodou, ošúpeme, pokrájame na malé kocky a premiešame s cibuľou posekanou nadrobno.

  2. 2

    Reďkovky umyjeme, pokrájame na tenké plátky, pokvapkáme olejom, octom a osolíme. Hlávkový šalát rozoberieme, umyjeme a vonkajšie listy uložíme do misy, v ktorej budeme šalát podávať.

  3. 3

    Vnútorné listy šalátu pokrájame na rezance, premiešame ich s pripravenými rajčiakmi, cibuľou a reďkovkami, pokvapkáme jogurtom a uložíme do misy na šalátové listy.

  4. 4

    Podľa chuti môžeme pridať aj pokrájanú pažítku alebo zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno.

Diskusia k receptu