Postup
-
1
Rajčiaky sparíme vriacou vodou, ošúpeme, pokrájame na malé kocky a premiešame s cibuľou posekanou nadrobno.
- 2
Reďkovky umyjeme, pokrájame na tenké plátky, pokvapkáme olejom, octom a osolíme. Hlávkový šalát rozoberieme, umyjeme a vonkajšie listy uložíme do misy, v ktorej budeme šalát podávať.
- 3
Vnútorné listy šalátu pokrájame na rezance, premiešame ich s pripravenými rajčiakmi, cibuľou a reďkovkami, pokvapkáme jogurtom a uložíme do misy na šalátové listy.
- 4
Podľa chuti môžeme pridať aj pokrájanú pažítku alebo zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu