Jarný vretenový šalát

redakcia - fotkaredakcia, 5. septembra 2009

Suroviny

250 g
200 g
200 g
100 g
10 ks
250 g
1 strúčik
1 KL
1 PL




Postup

  1. 1

    V slanej vode uvarené cestoviny necháme odkvapkať, vložíme ich do misy.

  2. 2

    Pridáme na pol kolieska nakrájanú čerstvú uhorku, na tenšie časti nakrájané rajčiny, na kolieska nakrájaný a sparený pór, na plátky nakrájané reďkovky.

  3. 3

    Zalejeme kyslou smotanou rozšľahanou s roztlačeným cesnakom, paprikovou vegetou, čiernym korením a citrónovou šťavou.

  4. 4

    Všetko zľahka premiešame a necháme v chlade uležať.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia