Vajíčkový šalát so žeruchou

redakcia - fotkaredakcia, 6. septembra 2009

Suroviny

8 ks
2 ks
150 g
100 g
1 PL
1/2 PL




Postup

  1. 1

    Vajcia uvaríme natvrdo, necháme ich vychladnúť, olúpeme a nakrájame na menšie kocky.

  2. 2

    Cibuľky očistíme, umyjeme a nasekáme najemno spolu so zelenou vňaťou a pridáme k vajciam. V miske zmiešame majonézu s tatárskou omáčkou.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme a pridáme pažítku. Všetko premiešame a vajcia touto zmesou prelejeme. Ozdobíme naklíčenou žeruchou.

  4. 4

    Šalát podávame s tmavým pečivom alebo chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia