20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rascu, feferónku a muškátový orech rozdrvíme na prášok a opražíme na oleji spolu s čili, soľou, kurkumou a zázvorom.
- 2
Ku koreninovej zmesi pridáme ružičky surového karfiolu a za stáleho miešania restujeme 3–5 minút.
- 3
Vložíme nakrájané surové zemiaky, premiešame a chvíľu restujeme. Potom podlejeme vývarom, pridáme nakrájané struky zelenej fazuľky a dusíme asi 20 minút, kým zelenina nezmäkne.
- 4
Pred dokončením zeleninu zjemníme jogurtom. Podávame s opraženými mandľovými lupienkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu