Jarný šalát s tuniakom

redakcia - fotkaredakcia, 6. septembra 2009
120-180 minút
príprava

Suroviny

2 konzervy
2 ks
6 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme. Scedíme a prelejeme studenou vodou. Jarnú cibuľku, paradajky a uhorku nakrájame.

  2. 2

    Cestoviny, nakrájanú zeleninu a tuniaka z konzervy premiešame v miske. Pridáme olivový olej a citrónovú šťavu.

  3. 3

    Podľa chuti osolíme a okoreníme. Šalát jemne premiešame. Dáme na 2 – 3 hodiny do chladničky. Podávame na šalátovom liste.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: