Jarný šalát z čínskej kapusty

redakcia - fotkaredakcia, 5. septembra 2009

Suroviny

400 g
1 viazanička
8 ks
200 ml
1 KL




Postup

  1. 1

    Kapustu rozštvrtíme a pokrájame na tenké rezance.

  2. 2

    Posolíme a necháme hodinu postáť, pomiešame s nadrobno pokrájanou cibuľkou s vňaťou, na kocky pokrájaným jablkom, vykôstkovanými sušenými slivkami, ktoré sme hodinu máčali v studenej vode.

  3. 3

    Polejeme smotanou, dochutíme citrónovou šťavou, cukrom a horčicou.

Diskusia k receptu

Vymazať
marienka44
Mne sa nepaci lava strana receptu-suroviny. Neviem to citat, je to neprehladne.1KL znamena pre cukor alebo horcicu? Jablko nie je napisane, ci sa ma osupat.Preco su polozky zazelenene?