Grilovaná chobotnica
Z minulého receptu- http://varecha. pravda. sk/recepty/spaghetti-s-chobotnicou/47948- recept. html mi zostali 2 chápadlá z chobotnice, tak som ich...
Steak medium s brusnicovým gélom
Tento steak nebol určený priamo mne, ja osobne dávam prednosť krvavému. okrem sviečkovice doporučujem dobre odležané mäso...
Spaghetti s chobotnicou
Chobotnica sama o sebe je chutovo nevýrazná, zato konzistencia mäsa je veľmi príjemná a správnou prípravou a...
Cigánska pečienka
Na cigánsku pečienku som sa vybral na vianočné trhy, ale natrafit na kvalitu a správnu prípravu je...
Pappardelle s hubami / hríbami so šampiňónmi
Jednoduchá príprava tejto pasty pri dodržaní správneho postupu s týmito surovinami je určená všetkým, pre ktorých sú...
Halászlé z kapra
S halászlé je to podobné ako s gulášom, čo región, to iné zloženie, ale základ je rovnaký-cibuľa,...
Klasické bryndzové halušky
Dostala sa mi do rúk kvalitná ovčia bryndza, tak sem pridávam tento recept bez všakovakých sprostostí...
Hovädzie líčka
Po dlhom bombardovaní u mäsiara som zohnal líčka (rovno 5kg, aby bolo do zásoby) a tak...
Bryndzový krém - demikát
Je tu jar, prichádza čas májovej bryndze a tak pridávam túto inovatívnu verziu demikátu.
Kačacia paštéta ako foie gras s brusnicovou redukciou
Foie gras, vo preklade z francužtiny „tučná pečeň“, je ztukovatená pečeň z husí...
Losos v citrusovej marináde s omáčkou chardonnay
ide cas vianoc a je dost ludi ktori nemusia kapra. tu je inspiracia v podobe lososa. verim...
Tartar (tatarák) z lososa
jednoduchy recept s nadychom luxusu urceny na bankety, silvestra a podobne akcie. cerstveho lososa je mozne nahradit...