![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šolet
Šolet sa pripravuje v židovských rodinách pred šábesom. Problém udržať ho v teple sa dá vyriešiť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Soľanka
V hrnci opražíme na bravčovej masti posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hovädzie a bravčové mäso. Osolíme,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Soľanka – staromoskovská „zbornaja“ hustá polievka
Hovädzie mäso a rebierko vložíme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme bobkový list a začneme variť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kačacie stehno v šolete
Jačmenné krúpy a hrach cez noc namočíme do vody. Každé zvlášť. Stehná dáme do pekáča...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Solené tekvicové semienka - chrumkanie namiesto krekrov
Zdravé chrumkanie ideálne na večer pri sledovaní obľúbeného seriálu.