Študentský rezeň
Bravčové karé nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Čevapčiči s ajvarom - národné jedlo Chorvátska
Slovo ćevap pochádza z tureckého kebap. Najznámejší je hajdučki ćevap, ktorý sa pripravoval nad otvoreným...
Bravčové karé s lečom a ajvarom
Mäso na šťavičke ako deti hovoria. Robil som toho viac. Zvyšok išiel do pohárov na rýchly obed....
Cestoviny s omáčkou z Ajvaru
Jemná chuť Ajvaru doplní chuť tohto jednoduchého jedla. Ideálne, keď potrebujete niečo chutné a „rýchle“....
Pečená krkovička s ajvarom
Doma sme mali ajvar a mňa napadla táto kombinácia. Kto má rád ajvar si príde na...
Kuracie prsia so špenátovou prílohou
Pre milovníkov ľahkých jedál znamená kombinácia jemného kuracieho mäsa a zeleniny skvelý pocit a lahodnú chuť...
Bryndzová kroketa v pikantnom domácom ajvare
Baklažán pozdĺžne prekrojíme na polovicu, dužinu nakrojíme do tvaru mriežky.