Kuracie prsia so špenátovou prílohou
Foto: podravka
Pre milovníkov ľahkých jedál znamená kombinácia jemného kuracieho mäsa a zeleniny skvelý pocit a lahodnú chuť. Ak máte radi sladkú chuť, pridajte hrozienka alebo Zobraziť celý popisPre milovníkov ľahkých jedál znamená kombinácia jemného kuracieho mäsa a zeleniny skvelý pocit a lahodnú chuť. Ak máte radi sladkú chuť, pridajte hrozienka alebo sušené brusnice.
porcie
príprava
Postup
-
1
Na rozohriaty olej dáme červenú cibuľu nakrájanú na kolieska a opečieme ju, dokým nezmäkne.
- 2
Pridáme kuracie prsia nakrájané na tenké plátky alebo hrubšie rezance. Osolíme a chvíľu pražíme. Pridáme Ajvar premiešame a chvíľu to necháme opekať na miernom ohni, aby sa Ajvar a kuracie prsia prepojili.
- 3
Špenát krátko oblanšírujeme vo vriacej vode a scedíme.
- 4
Špenát polejeme olivovým olejom, osolíme, posypeme píniovými orieškami a premiešame.
- 5
Hotové kuracie prsia podávame s prílohou zo špenátu.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu