Opečené kuracie prsia
Opečené kuracie prsia

Kuracie prsia so špenátovou prílohou

podravka - fotkapodravka, 1. júla 2017. Komerčný recept.
Kuracie prsia so špenátovou prílohou
Foto: podravka

Pre milovníkov ľahkých jedál znamená kombinácia jemného kuracieho mäsa a zeleniny skvelý pocit a lahodnú chuť. Ak máte radi sladkú chuť, pridajte hrozienka alebo sušené brusnice.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g
1 ks veľká
1 PL
400 g
2 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozohriaty olej dáme červenú cibuľu nakrájanú na kolieska a opečieme ju, dokým nezmäkne.

  2. 2

    Pridáme kuracie prsia nakrájané na tenké plátky alebo hrubšie rezance. Osolíme a chvíľu pražíme. Pridáme Ajvar od Podravky, premiešame a chvíľu to necháme opekať na miernom ohni, aby sa Ajvar a kuracie prsia prepojili.

  3. 3

    Špenát krátko oblanšírujeme vo vriacej vode a scedíme.

  4. 4

    Špenát polejeme olivovým olejom, osolíme, posypeme píniovými orieškami a premiešame.

  5. 5

    Hotové kuracie prsia podávame s prílohou zo špenátu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: